Sunday, March 31

milk & cookies


lately, I've been lustily eyeing the packet of belgian bastogne bisquits in the line at my local supermarket. the organic-hipster part of me refused to give in, though, so when I realised that it was possible to bake them deliciously myself, my ego practically overflowed with self satisfaction. my on-the-road-to-great-things man friend will get to test them with coffee tomorrow   

//

har stået og smilet kælent til bastognekiks de seneste par uger i køen i netto. men jeg ville alligevel ikke gi efter, hvilket ret sandsynligt har noget at gøre med den del af mig, der kan finde på at identificere sig som storbybonderøv. hvis du tænker hipster plus søde Frank fra Bonderøven, så er du nok ikke langt fra. den del af mig flød til gengæld over af selvtilfredshed, da det gik op for mig at man kunne bage dem så fint selv. dem skal min fynske mandeven ha til eftermiddagskaffen i morgen 

No comments:

Post a Comment

Share your thoughts :)